dinsdag 14 september 2021

Storm wil zo graag naar zee

Storm, een jong bruin paard in een weiland op Ameland, wil zo graag naar zee. Illustrator Dieuwke Veldhuizen heeft dat heel goed begrepen en zij heeft daar een prachtig verhaal van getekend en geschreven. Hiernaast is daarvan een ontwerp van een van de illustraties te zien. Herken je de boer en de bles? Zo zit het boekje stikvol met mooie aquarellen. Dieuwke wil dat boekje graag laten uitgeven en daarom hebben we een actie op touw gezet om dat mogelijk te maken.

Het boekje is al te bestellen en ligt straks klaar in Hollum op Ameland of bij Dieuwke in Ysbrechtum voor de bestellers van de wal. Als dat allemaal te ver en te ingewikkeld is of als je het boekje zo snel mogelijk in huis wilt hebben, dan wil Dieuwke het ook wel opsturen. Tuurlijk wil ze dat! 

Lees hier hoe het bestellen werkt en kijk meteen even wat voor andere leuke tegenprestaties de actie heeft. 

Het is namelijk geweldig! 

Een paardenknuffel, bezoek aan het Maritiem Museum, een rondleiding op de KNRM boot in de Ballumerbocht, een verhalenavond helemaal speciaal voor jouw clubje op jouw moment, een fantastische paarden mobile met vuurtoren, prentbriefkaarten van Storm. Of durf je de geheimzinnige doos met Storm-spulletjes te bestellen? Inclusief zijn boekje, natuurlijk, gesigneerd door Dieuwke. 

Het boek gaat straks €14,50 kosten. Van ieder verkocht boek gaat een euro naar Stichting Paardenreddingboot zodat we nog lang met zijn allen kunnen genieten van de bijzondere demonstraties. 'Storm wil naar zee' is een grote ode aan de paardenreddingboot. Wat hebben we die gemist, afgelopen jaar! Voorintekenprijs is € 12,50. De crowdfunding loopt tot 31 januari 2022.

Geen opmerkingen: