donderdag 14 maart 2024

Voorinschrijven op Sprookjes van Deirdre

Sprookjes van Deirdre
In een van de eerste lenteweken van dit jaar komt een sprookjesboek uit dat geschreven is door Dimphy Timmers uit Hollum. Het boekje heet 'Sprookjes van Deirdre' en het ligt nu bij de drukker. 

Dimphy was al lang met de bundel bezig. Het helemaal afronden kon ze niet meer. Dimphy werd ziek en overleed in november 2023. Acht van haar zelfgeschreven verhalen, met hier en daar wat Ameland, zijn nu gebundeld in een prachtig boekje, dat is geïllustreerd door Val Tatarinov, bekend als Valta. Het zijn acht kunstwerkjes geworden die Val speciaal schilderde bij de acht juweeltjes van sprookjes. 

Het boekje, dat eind maart - begin april uitkomt - gaat € 12,50 kosten.

Wie nu al voorbestelt bij Peter van Noort is niet alleen verzekerd van een exemplaar, maar steunt ook de aanschaf van het aquarium of de aanleg van de tuin rond Ambla. Van elk voorbesteld exemplaar gaat een euro naar het nieuwe woonzorgcentrum aan het Middelbô'd. Dimphy was jarenlang vrijwilligster in De Stelp.

Maak voor elk voor te bestellen exemplaar € 12,50 over naar:

  • NL60 SNSB 8839 6801 79
  • t.n.v Peter van Noort Hollum
  • o.v.v. Sprookjes [en je naam]
Het boekje is af te halen tijdens de presentatie op 18 mei 2024 in de Heerskamer in Herberg de Zwaan. De presentatie is om 14:00 uur.

 

Geen opmerkingen: