vrijdag 20 oktober 2023

TE KOOP - Boeken over Ameland - 7 -

19. Tim € 12,50

Dit is de zevende post met boeken van Ameland die te koop zijn. Nummer 7 gaat over nieuwe boeken van Ameland Pers Uitgeverij. Prachtige boeken voor kinderen en interessante en lekkere uitgaven voor volwassenen. Van het boekje over Storm gaat ook nog eens een euro per exemplaar naar Stichting Paardenreddingboot Ameland. Het boek over Tim is een mysterieus verhaal met een subliem slot. Ik zag hem niet aankomen, toen ik het voor het eerst las. Linda Vloedgraven maakte de gezellige en kleurige illustraties. Ameland aan Tafel is het verrukkelijke boek van Ria Evers-Dokter vol heerlijke recepten en smakelijke verhalen. En dan het boek over de boeren. Dit boek is uitgegeven in 2010 en wat is er in de tussenliggende jaren al weer veel veranderd op agrarisch gebied. Het 'Boerenboek' geeft een inkijkje in het boerenleven op het eiland, staat vol verhalen van de boeren zelf en geeft informatie over onderwerpen die bij het boerenleven op het eiland passen. Er zijn nog wat exemplaren van de tweede druk over. Ze gaan nu voor maar tien euro over de toonbank.

Het zijn stuk voor stuk prachtige boeken voor in de sok of het körfke, voor op de leestafel, in de boekenkast van het vakantiehuis of als verjaardagscadeau.

Koop ze in de boekhandels op Ameland, in de musea of haal ze op bij de uitgever op Westerlaan 8 in Hollum. In het laatste geval wordt contant afrekenen aanbevolen.

Ga via deze link naar TE KOOP nummer 6 of tik bij Zoeken Te Koop in.

20. Storm wil naar zee € 14,50



21. Ameland aan Tafel € 21,50

22. Boeren op Ameland € 10,--

Geen opmerkingen: