donderdag 22 maart 2012

Aslander

Rien van den Berg schreef het actieboek voor de Week van het Christelijke Boek 2012, die van 14 t/m 24 maart 2012 loopt. Bij aankoop van €12,50 aan boeken ontvangt je gratis het actieboek 'Aslander.' Het actieboek vertelt een intrigerend verhaal.

Een veerboot loopt met een schok vast op het wad. Aan een tafel op het tussendek zitten vijf mensen. Tussen hen in ligt een krant. ‘Politie staaktmoordonderzoek’, meldt de kop. Eén van de vijf aan tafel, was bevriend met het slachtoffer van de moord. Hij vraagt de andere vier dringend of ze verder willen gaan waar de politie gestopt is. Hij vestigt zijn hoop vooral op Lammert Aslander, dominee in een crisis. Aslander heeft weinig trek om zich in die eilandkwestie te mengen. Maar als hij nee zegt, wint de leugen. Mag hij iemand ongestraft laten wegkomen met een moord? Aslander is het begin van een jaarlijks te verschijnen detective-serie.


>>> lees hier meer over Rien van den Berg en 'Aslander' en bekijk de video waarin hij een fragment uit het boek voorleest

Geen opmerkingen: