maandag 10 juni 2019

Ameland InZicht 22

Ameland InZicht 22
Ameland inZicht Magazine nummer 22. Het blad van Ameland is online in de webwinkel van VVV Ameland te vinden. Kosten: € 5,95 voor uren lees- en kijkplezier. Een bewaarexemplaar, een magazine met de dikte van een boek.

Editie 22 heeft een nieuwe look. Dat krijg je als de roerganger wisselt. Kevin Kiewiet van Wad's Up heeft nu volledig het roer overgenomen. Het magazine ging voor deze editie de lucht in met Taryadi Boelens. De vliegenier vertelt over zijn vliegen en hij toont de vele mooie plekjes van het eiland, die er van boven verrassend anders uitzien dan wanneer je met beide benen op de grond staat.

Het magazine zocht wijnmeester Ronnie Brouwer op in Amsterdam en zat bij Tante A'n aan tafel. De Molenzicht make-over staat prominent in het blad en de redactie sprak met duurzame mannen. MadNes, Exoten, Day Design Boutique, de roeisters van Geen zee te hoog, vertellers van Ameland Vertel!, een Amelands begrip, fashion en de straatnaam.  Een beroemde tweeling uit Nes; de vaste fotograaf van Ameland inZicht kreeg ze kenmerkend voor de lens. Zodendijkjes, exoten en duinsoaren; zweven langs de duinen op de thermiek van Ameland.

  • Ameland InZicht 22
  • Uitgever Kevin Kiewiet
  • € 5,95

Geen opmerkingen: