maandag 8 oktober 2018

Ameland InZicht 20

Ameland InZicht 20

Ameland in Zicht magazine nummer 20 is een lustrumeditie met de mooiste verhalen en adembenemendste foto's van Ameland. Hij is online te koop via de webshop van VVV Ameland en ligt ook bij VVV Leeuwarden, voor de Ameland fans en vastewallers in 058 en omstreken.

Nummer 20 bevat verhalen over een eilander jager die een feestmaal bereidt, over het jutten en verdwenen schatten die tevoorschijn komen, muziek- en theaterspektakel Paardenkracht Mannenmoed, desperado's op het strand die redders in nood werden, over bakens in zee en wegwijzers op het Wad, over een levendige foodhal, met stukjes uit het dagboek van een lepelaar en het verhaal over de 30 jaar oude muts van Jan Scheltema.

Redactie: Ingrid Fischer (coördinatie), Jolanda de Kruyf (eindredactie), Roelof Tienkamp (eindredactie), Froukje Krist, Jeanet de Jong, Mark Kiewiet (vormgever), Jantina Scheltema (fotograaf).

Meewerkers aan dit nummer: Kees Vreugdenhil, Gerhard Kornelis, Jolanda Beverwijk, Nicole Nagtegaal, Johanna Oud, Jan A. Blaak.

  • Ameland InZicht 20
  • Uitgever Henk Huizinga
  • € 5,95

Geen opmerkingen: