donderdag 23 december 2021

Storm wil en gaat naar zee

Het boekje over Storm, het paard dat naar zee wil, wordt steeds mooier. Het allermooiste nieuws is dat het Storm gaat lukken. Hij komt bij zee! De crowdfunding is goed op stoom en de stand van de barometer is van dien aard (al 84 procent van het eindbedrag is binnen), dat illustrator en schrijver Dieuwke Veldhuizen, redacteur Charming Stories en Ameland Pers uitgeverij besloten hebben de sprong in het diepe te wagen: het boekje komt er! 

Je kunt het boekje nog steeds voorbestellen, dan kun je dit voorjaar uitzien naar een fantastisch cadeautje voor de kinderen en een mooi voorleesboekje voor de voorlezers.

Sympathiek aan dit boekje is ook dat er van ieder verkocht exemplaar een euro naar Stichting Paardenreddingboot gaat, zodat we nog lang met zijn allen kunnen genieten van de bijzondere demonstraties.

Je kunt ook nog steeds een van de crowdfunding items bestellen. Zo'n ontzettend leuke mobile voor in de box bijvoorbeeld, of zo'n schattige paardenknuffel. En er zijn meer geinige tegenprestaties te bestellen. Wat te denken van een privé voorstelling door Ameland Vertel! of een rondleiding op maat in het Maritiem Museum Abraham Fock met een kijkje bij de echte reddingboot. Wat er allemaal te bestellen is en hoe dat werkt lees je via deze link.


Geen opmerkingen: