zondag 4 augustus 2024

WPDetails #23

Zomer 2024
'WPDetails' is het personeels- en relatiemagazine van Wagenborg Passagiersdiensten. Het thema van nummer 23 is Groei, met op de voorpagina de driejarige Jens Krol, zoontje van stuurman Dirk Krol. Het is een nummer met daarin veel en prachtige foto's.

Het gaat in dit nummer over groei in je carrière, groei van het familiebedrijf Wagenborg en de groei van kleine Jens, die een dag mag meelopen. Het zijn feestelijke foto's van de kleine jongen in zijn kapiteinspak en met de grote kapiteinspet op. Hij heeft een geweldige dag, vertelt hij en hij mag de scheepsbel laten klinken en op de scheepshoorn drukken. In dit nummer is ook te lezen over groei van ecotoerisme, groei van de veerverbinding en persoonlijke groei. Ook staat er een artikel in over de Vennoot en een over groene groei.

In de rubriek 'Ondernemer in beeld' is het de beurt aan het Koffiehuys aan het Kerkplein in Nes. Rudolf en Tia Westra vertellen over hun liefde voor goeie koffie, hun aandacht voor een eerlijke handel in de koffiewereld en hun liefde voor de natuur van Ameland.

Elk nummer heeft WPDetails aandacht voor een collega-rederij. In nummer 23 is dat de WDR, Wyker Dampfschiffs-Reederei die al meer dan 140 jaar de veerdienst tussen het Duitse Sleeswijk-Holstein, de eilanden Föhr en Amrum en de Halligen onderhoudt.

WPDetails wordt gratis huis aan huis bezorgd op de eilanden Schiermonnikoog en Ameland. 

  • WPDetails #23
  • Uitgegeven door Wagenborg Passagiersdiensten
  • Jaargang 9 - Zomer 2024
  • Augustus 2024

Geen opmerkingen: