‘Koken op Ameland’ is onderdeel van een concept. Koken op ... , Koken in ... en vul dan een eiland of plaats in. De samenstellers koppelen recepten aan Amelanders, maar dat wil niet zeggen dat die recepten van die Amelander zijn. Er zitten wel Amelander tintjes aan, zoals de Amelander mosterd die wordt gebruikt voor een recept met mosterd.Koken op Ameland
In het boek tref je gerechten met mossels, oesters, kokkels, vis en Amelander kaas. Amelander bier en de Amelander likeuren ontbreken niet. Verder wordt er gekokkereld met ree, konijn, lam en rund, sushi, harder, garnalen en honing. Amelandse producten profileren zich op een mooie manier via dit kook- en kijkboek, waarin 56 recepten staan, geschikt voor gerechten waar vier personen zich aan kunnen verlustigen.
- Koken op Ameland
- ISBN 978 90 78856 43 6
- Samenstelling: redactie onder leiding van Ron Putto
- Uitgeverij Orange House bv, Oosthuizen
- Maart 2016
- € 15,95
Geen opmerkingen:
Een reactie posten