zondag 8 augustus 2021

Chaos in Hotel Ameland

Hotel Ameland
Ergens, op een zonnig eiland in de Middellandse Zee, staat een hotel. Hotel Ameland. Onder leiding van Eduardo van Doren en zijn onstuimige, vreemde familieleden, gaat ieder zomerseizoen het hotel weer open. Leer het personeel kennen en geniet van de hilarische, komische gebeurtenissen die zich voordoen in een Hotel tijdens de zomervakantie. Leef mee met de grappige en soms een aandoenlijke belevenissen van de gasten. Vakantiegevoel? Dan moet je dit boek lezen.

Saskia Schwan(1960) woont sinds 1979 in Spanje en werkt in de toeristische sector. Ze heeft altijd graag verhaaltjes geschreven en op de lagere school zaten haar opstellen vol met humoristische opmerkingen. Ze begon de dagelijkse gebeurtenissen van zowel het personeel als van de gasten in hotel op te schrijven. Sinds 2005 was ze werkzaam in een hotel. Die gebeurtenissen zijn nu verwerkt in haar eerste roman.

  • Chaos in Hotel Ameland
  • Saskia Schwan
  • Augustus 2021
  • € 24,95
Beleef je plezier aan dit blog en helpen de posts je op weg uitgaven over Ameland te vinden? Doneer dan op Ko-fi een kopje koffie van € 2,-- als waardering voor de blogger 💜.  Klik hier voor de link.

Geen opmerkingen: