zaterdag 7 augustus 2021

Storm wil naar zee crowdfunding

Illustratrice Dieuwke Veldhuizen heeft een prachtig prentenboek getekend en geschreven, maar dat boek is nog niet uit. Het is om en nabij af en ligt bijna klaar om gedrukt te worden. Illustrator en uitgever willen middels een crowdfunding de haalbaarheid van de uitgave polsen. En dat is niet zomaar een crowdfunding. 

Maar nu eerst heel kort over het verhaal. Paard Storm neemt jonge kinderen mee in zijn droom om reddingbootpaard te worden. Zou het hem lukken? 

Hieronder kun je kiezen uit tien opties om de uitgave mede mogelijk te maken. Je kunt het boek bestellen, uiteraard, maar er zijn ook allerlei andere ontzettend leuke en mooie tegenprestaties. Je kunt ook gewoon doneren omdat je dit een leuk project vindt. Kan ook. Natuurlijk. Doen! Als er duizend euro binnen is, wordt het boek afgemaakt en uitgegeven. En dat verdient Storm! En Stichting Paardenreddingboot wordt er mee gesteund. Als de crowdfunding slaagt gaat het boek €14,50 kosten. Van ieder verkocht boek gaat een euro naar Stichting Paardenreddingboot zodat we nog lang met zijn allen kunnen genieten van de bijzondere demonstraties.

Hieronder staan de tien opties en wat ze kosten.

1. Boek
Boek speciaal voor mij
Ontvang het boek ‘Storm wil naar zee’ als eerste én met handtekening en persoonlijke opdracht van Dieuwke Veldhuizen en Storm.
€12,50

2. Wenskaarten
Storm op 6 kaarten
Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ samen met zes, voor deze actie exclusieve, wenskaarten getekend door Dieuwke, natuurlijk in het thema van het boek.
€20,-

3. Mysteriebox
Mysterie van Storm
Een mysteriebox met leuke goodies van Storm en natuurlijk het boek, gesigneerd en wel. Laat je verrassen en heb plezier bij het uitpakken van deze doos.
€ 20,-

4. Maritiem Centrum 
Met Storm het Maritiem Centrum Abraham Fock in (nog 5 maal bestelbaar)
Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en twee entreetickets voor het Maritiem Centrum. Kijk aldaar ook zeker even bij de paardenreddingboot zelf, dan snap je wel waarom Storm daar graag mee op pad wil!
€25,-

5. Knuffel
Storm gehaakt en wel
Storm om lekker mee te knuffelen tijdens het voorlezen van het prentenboek (natuurlijk inclusief boek). Gehaakt door Dieuwke zelf.
€25,-


6. KNRM
Ga naar de moderne redders
Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en krijg een rondleiding voor twee personen bij de standplaats van de KNRM. Een deel van uw donatie komt ten goede aan de KNRM.
€30,-

7. Foto
Zwartwit foto van de reddingboot (deze foto is al gekocht door een donateur)
U kunt hem via deze link bekijken
Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en de prachtige zwartwit foto in lijst.
€ 50,--

8. Ameland Vertel!
Privé voorstelling Ameland Vertel!
Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en stort u in spannende of ontroerende verhalen met het thema schipbreuk/reddingboot. Ameland Vertel! bestaat uit een groep enthousiaste vertellers, waarvan sommigen zelfs in het mooie Amelander dialect vertellen.
Groepsgrootte en locatie wordt in overleg met Ameland Vertel! afgesproken.
€ 90,-

9. Lino
Linosnede Paarden-reddingboot
Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en een originele genummerde en gesigneerde linosnede van de paardenreddingboot in actie, gesneden en afgedrukt door Jeanet de Jong uit Hollum.
€ 125,-

10. Eeuwige dank
Een vrije donatie
U doneert liever een bedrag zonder tegenprestatie. Dat is natuurlijk heel erg fijn. Dieuwke en Storm zijn u ontzettend dankbaar.
P.S. U hoeft dan niet uw adresgegevens in te vullen.
€ bedrag naar eigen keuze

11. Mobile
Baby Mobile (nog 5 bestelbaar)

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en een originele, nergens ander te verkrijgen baby mobile met paardjes en vuurtoren.

€ 50,-


Heb je je keuze gemaakt? Hartstikke goed! Maak dan alvast het juiste bedrag over op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van nummer en titel van de gekozen optie en uw naam en e-mailadres. Als je bijvoorbeeld een privé voorstelling van Ameland Vertel! wilt dan maak je 90 euro over onder vermelding van 'Ameland Vertel!' Je krijgt dan niet alleen een vertelvoorstelling maar ook een boek. Zodra 'Storm wil naar zee' is verscheen kun je jouw gekozen pakket ophalen op Ameland, bij de uitgever op Westerlaan 8 in Hollum.
Wil je het boek en de gekozen tegenprestatie thuisgestuurd krijgen, neem dan even contact op met Dieuwke Veldhuizen via d.t.veldhuizen@hotmail.nl in verband met de verzendkosten.

Vind je de verschillende opties zo leuk dat je niet kunt kiezen en opteert voor meerdere nummers? Zorg dan dat je de bedragen goed optelt en alle opties vermeldt in de omschrijving.
NL20 RABO 3296 5429 49 t.n.v. Dieuwke Veldhuizen Ysbrechtum. 
De crowdfunding loopt tot 31 januari 2022.

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de crowdfunding en de ontwikkeling van het boek? Volg  dan Storm op Facebook.

Geen opmerkingen: