dinsdag 29 augustus 2023

150.000

Kopje koffie
Dit blog nadert de 150.000 bezoekers. Wekelijks komen daar honderden lezers bij. Allemaal mensen die meer willen weten over boeken die over Ameland gaan, op Ameland zijn geschreven of die ergens een koppeling hebben met het eiland. 

Intussen is het blog aangevuld met columns, posts over verhalen en vertellen en over muziek. De blogs over vertellen en Trekharmonica op Ameland zijn in dit blog ingeweven. De columns vormen een rubriek die is overgenomen van de website van Persbureau Ameland. Nu PA is overgenomen door Twenty Four uit Leeuwarden publiceer ik een aantal onderwerpen en rubrieken die me na aan het hart liggen op dit blog.

Het publiceren van boeken die ooit zijn uitgegeven is nog niet voltooid. De recente uitgaven zijn goed bijgehouden, maar wat de oudere uitgaven betreft is er nog wel wat werk te doen. De laatste posts gaan over het blad Landleven, met een prachtig artikel over oud-Ballumer Vincent Robijn en zijn buurtbikkels. Ook het boekje over Anders Mikkelsen List, die hetzelfde avontuur meemaakte als Hidde Dirks Kat, staat op het blog. Een boek dat nog moet verschijnen, maar waar je wel al op kunt intekenen, staat er ook op. Het gaat over de walvisvaart in de 17e en 18e eeuw.  Elke week wordt er wel iets gepost. Hou dit blog maar goed in de gaten.

Heb je een aanvulling, een uitgave die hier nog niet te vinden is maar er wel thuishoort, stuur dan de gegevens op. Ik ben blij met elke tip en aanvulling. 

Heb je ook plezier aan de verzameling en raadpleeg je hem soms of zelfs dikwijls? Dan kun je me steunen door een kopje koffie te doneren. Dat kan via het blauwe bannertje met het witte kopje koffie met rode hartje erop. Het staat rechts bovenin. Klik maar eens op die link (of op deze), dan zie je hoe het werkt. Dank alvast, want ik ben niet alleen gek op Ameland Boeken, columns schrijven, trekharmonica spelen en vertellen, maar ook op koffie. Op naar de tweehonderdduizend bezoekers en daarna door naar de drie.

Geen opmerkingen: