dinsdag 2 april 2024

Sprookjesboek al besteld?

Heb je het sprookjesboek van Dimphy Timmers al besteld? Het komt half april uit en van elk voorbesteld exemplaar gaat een euro naar de aanleg van de tuin rond Ambla of de aanschaf van een nieuw aquarium.
Het boek heet 'Sprookjes van Deirdre' en het gaat binnenkort ter perse. 
Dimphy was een verteller, lid van Ameland Vertel! Ze was al lang met de bundel bezig, maar kreeg niet de tijd om dat project af te ronden. Dimphy werd ziek en overleed in november 2023. Acht van haar op Ameland geschreven verhalen - het eiland komt ook in een aantal verhalen voor - zijn door haar man Peter van Noort gebundeld in een prachtig boek, dat is geïllustreerd door Val Tatarinov, bekend als Valta. Het zijn acht kunstwerkjes geworden die Val speciaal schilderde bij de acht juweeltjes van sprookjes. 

Het boek gaat € 12,50 kosten. Acht verhalen, acht illustraties en een hard kaft.

Wie nu al bestelt bij Peter van Noort is niet alleen verzekerd van een exemplaar, maar krijgt er een prachtige boekenlegger bij met op de voor- en achterkant een deel van een illustratie van Val.

Van elk voorbesteld exemplaar gaat een euro naar het nieuwe woonzorgcentrum aan het Middelbô'd. Dimphy was jarenlang vrijwilligster in De Stelp.

Maak voor elk voor te bestellen exemplaar € 12,50 over naar:

  • NL60 SNSB 8839 6801 79
  • t.n.v Peter van Noort Hollum
  • o.v.v. Sprookjes [en je naam]
De voorbestellers zijn tevens uitgenodigd voor de presentatie van het sprookjesboek op 18 mei 2024 - het is de verjaardag van Dimphy - in de Heerskamer in Herberg De Zwaan. De presentatie is om 14:00 uur. In de Heerskamer zullen ook de originele illustraties van het boek te zien zijn. Het programma van de presentatie volgt nog.

 

Geen opmerkingen: