woensdag 1 juni 2022

Petje af

Petje.af is een website waar je als lezer, luisteraar en kijker een petje kunt afnemen voor iemand die iets maakt, presenteert of verzamelt. Zo verzamelt Ameland Boeken blog boeken van en over Ameland. Dat vind ik geweldig om te doen, maar het kost natuurlijk ook een heleboel tijd. Tijd om dingen bij te houden, uit te zoeken, te lezen, te recenseren, uit te schrijven en te publiceren. Inmiddels wordt het Ameland Boeken blog door velen gelezen (al 79.000 keer en de teller blijft maar doorlopen) en wie daarvoor waardering wil laten blijken kan dat doen door middel van een Petje af.

Petje.af/AmelandBoeken heeft een paar mooie tegenprestaties. Zo kun je eenmalig je Petje af nemen voor een door jezelf te bepalen bedrag, of je doneert maandelijks of jaarlijks een vast bedrag, met een leuke tegenprestatie, zoals een Amelander Kwartet, een boek Ameland aan Tafel, een Arctisch Kookboekje of het boek Boeren op Ameland. Of een gratis deelname aan een Verhalenpad van Hidde Kat (en wie wil dat nu niet?). 

Nou ja, in ieder geval, er kan een petje worden afgenomen voor het Ameland Boeken blog. Ook door schrijvers die hun boek in dit blog terugvinden (en een lovende recensie kregen, waarna de verkoop steeg), door boekenmarkten die genoemd worden, door tweedehands boekenwinkels die gepromoot worden en natuurlijk door boekhandelaren en uitgevers die door dit blog meer klanten hebben gekregen. Van harte uitgenodigd! Petje af, altijd leuk.

Bekijk hier de Petje.af website.

Geen opmerkingen: