zaterdag 29 oktober 2022

Honderdduizend bezoekers

Het blog over boeken die over Ameland gaan, op Ameland zijn geschreven of die ergens een koppeling hebben met het eiland, gaat naar de honderdduizend bezoeken toe. Inmiddels worden de posts over de uitgaven wekelijks zo'n duizend keer bekeken. Nog steeds staan niet alle uitgaven die tot nu zijn verschenen op het blog. Het is monnikenwerk, een gigantische klus en soms zelfs een heidens karwei, maar het is vooral interessant en zoals het de ware verzamelaar betaamt: als je er eenmaal aan begonnen bent, dan komt er steeds meer op je pad dat past bij de verzameling. 

We posten dus nog maar even door. Heb je een aanvulling, een uitgave die nog niet te vinden is in dit blog maar er wel thuishoort, stuur dan de gegevens op. Ik ben blij met elke tip en aanvulling.

Heb je ook plezier aan de verzameling en raadpleeg je hem soms of zelfs dikwijls? Dan kun je me steunen door een kopje koffie te doneren. Dat kan via het blauwe baniertje met het witte kopje koffie met rode hartje erop. Het staat rechts bovenin. Klik maar eens op die link, dan zie je hoe het werkt. Dank alvast, want ik ben niet alleen gek op Ameland Boeken maar ook op koffie. Op naar de honderdduizend bezoekers en daarna in rap tempo door naar de tweehonderdduizend.

Geen opmerkingen: