vrijdag 28 mei 2021

Eigen Ameland Huuske

In juni 2021 komt de eerste serie Ameland Huuskes uit, bouwplaatjes van Amelander iconische gebouwen op A5 kaarten. Via deze link lees je daar meer over en ook welke huuskes in serie 1 zitten.

De bouwplaatjes zijn te versturen als prentbriefkaart en uit te knippen, vouwen en plakken als een echt huisje. Naast serie 1 is er ook de mogelijkheid om je eigen huis, bedrijf of vakantiewoning als kaart en bouwplaatje te laten drukken. Geef de opdracht en Jasper Vaessen gaat ermee aan het werk. Hij beoordeelt ook of het gebouw geschikt is voor een bouwplaatje van dit formaat.

De opdrachtgevers kunnen op de achterzijde hun eigen korte tekst laten plaatsen, eventueel met adresgegevens en telefoonnummer. Je zou er zelfs een Kerstkaart van kunnen laten maken met je persoonlijke kerstwens erop. Dan ben je daar mooi op tijd mee klaar. 

De bouwplaatjes hebben een vaste verkoopprijs van € 3,-- per stuk. Voor die prijs worden ze op de Amelander markten verkocht. De 'eigen' huuskes kun je voor de vaste prijs verkopen, versturen of als presentje aan gasten en klanten weggeven.

Wil je een eigen bouwplaatje?
Neem dan contact op met Ameland Pers uitgeverij voor de prijs en oplagecijfers.
Telefoon 06 23 218 213
E-mail jjong@persbureau-ameland.nl


Geen opmerkingen: