donderdag 14 april 2022

Wad een journal

'Wad een journal-jouw reis van herinneringen' is een boek in met een dikke ringband in de rug, dat je zelf kunt vullen met wat je op het eiland meemaakt. Voorop het boek staat 'Wad een journal' is een boek dat onder het merk 'Wad een eiland!' valt. Laura Bosch is 'Wad een eiland!' gestart omdat ze van Waddeneilanden houdt. Onder de noemer van 'Wad een eiland!' kan ze over alle eilanden producten ontwikkelen. Aan de tekeningen van de vuurtorens van de eilanden te zien is ze dat ook van plan. 

In het boek kan iedereen zijn eigen herinneringen noteren en aldus een eigen boek maken. Journal staat met één a op de Engelse manier geschreven, wat ietwat verwarrend werkt, omdat Wad en een op z'n Nederlands zijn geschreven. Ook is het boek dik en heeft het een dikke ringband. Heerlijk als je veel te schrijven hebt, maar je steekt het niet zo even in je binnenzak.

Het binnenwerk van Wad een Journal ziet er keurig uit, met lijntjes waar de schrijver alle ingevingen neer kan schrijven en mooie gestileerde waddensferen. Bovenin kun je de datum invullen en aangeven wat voor weer het die dag was en hoe warm of koud het was. Op menig pagina staat onderaan een klein vuurtorentje, om de liefde voor het eiland nog eens extra te onderstrepen. Zo wordt een ingevuld boek een fantastische herinnering aan een vakantie op het eiland en een waardevol vakantiedagboek.

'Wad een journal' is bij Boekhandel Van den Brink in Nes, Enjoy Books in Hollum en bij VVV Ameland te koop. 

  • Wad een journal - jouw reis van herinneringen
  • Laura Bosch
  • Uitgegeven in eigen beheer
  • April 2022
  • € 17,95

Geen opmerkingen: