zondag 10 april 2022

WPDetails #17

'WPDetails' is het personeels- en relatiemagazine van Wagenborg Passagiersdiensten. Het thema van nummer 17 is Stromingen. 

Het is een interessant nummer over stromingen die leiden tot verhalen. Directeur Wagenborg Passagiersdiensten noemt in zijn voorwoord de Waddenzee drukker dan de Kalverstraat op zaterdagmiddag. Het is een dynamiek van jewelste, zegt Van Langen. Hij benoemt de miljoenen vogels, de ontelbare schaaldieren en overige bewoners van het Wad. Ook heeft hij het over de waterbewegingen, het getij en de toeristenstroom. WPDetails staat vol verhalen vanuit verschillende gezichtspunten. Reizigers, medewerkers van de VVV's van Ameland en Schiermonnikoog, medewerkers van Wagenborg, collega rederij Caledonian MacBrayne van Schotland, ondernemers, kunstenaars en vogelaars komen aan het woord. 

In een blad over stromingen kan de TidalKite natuurlijk niet ontbreken en dat doet hij dan ook niet. Vier TidalKites leveren net zoveel stroom als het zonnepark op het vliegveld van Ameland. Dat belooft een interessante proef. In de zomer van 2024  kan het systeem gaan draaien. Uniek in de wereld. Wagenborg vult ook een pagina met cijfers en feiten en een pagina met data van Veerbootcafé's op Schier en Ameland. Interessante, nuttige en leuke informatie om te lezen.

WPDetails wordt gratis huis aan huis bezorgd op de eilanden Schiermonnikoog en Ameland.

  • WPDetails #17
  • Uitgegeven door Wagenborg Passagiersdiensten
  • Jaargang 7 - April 2022

Geen opmerkingen: